More

    Oppskrift på hummer – Hummer naturell

    Det er få ting som skaper mer feststemning enn hummer. Den beste måten å servere hummer på er naturell, og da gjerne med et glass champagne eller musserende vin til. Her finner du oppskrift på hummer – Hummer naturell. Velbekomme!

    Oppskrift på hummer - Hummer naturell
    Hummer-naturell – en herlig oppskrift på hummer – Foto Alf Børjesson

    [divider]

    Oppskrift på hummer – Hummer naturell

    Antall porsjoner : 4

    Tilberedning: 20-40 minutter

    [divider]

    Ingredienser

    [starlist]

    • 2 stk  hummer, kokt
    • 2 stk  sitron
    • salatblad
    • majones
    • loff
    • smør

    [/starlist]

    Framgangsmåte

    1. Ta tak inntil klofeste og vri klørne av hummeren.
    2. Del hummeren lang ryggsiden med en skarp kniv, start ved hodet og skjær bakover.
    3. Snu hummeren og del hodet på langs.
    4. Ta vekk paven (magesekken) som ligger foran i hodet.
    5. Knekk hvert ledd på klørne slik at det blir lettere å få ut innholdet.
    6. Anrett en halv hummer på hver tallerken med et salatblad, litt majones, ristet loff, smør og et par sitronbåter til.

    Tips: En hummergaffel er velegnet til å ta ut kjøttet med.

    Kilde: Godfisk

    Hookedhttps://www.hooked.no
    Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

    Latest articles

    Related articles