More

    Ørret med wokgrønnsaker

    Ovnsbakt ørret med grønnsaker er en god middag til travle hverdager. Den gjør seg ferdig i ovnen mens du koker risen. I denne oppskriften kan du også bruke friske grønnsaker.

    Ørret med wokgrønnsaker – Foto Tom Haga

    [divider]

    Antall porsjoner : 4

    Tilberedning: 20 minutter

    Vansklighetsgrad: Enkel

    [divider]

    Ingredienser

    [starlist]

    • 700 g  ørretfilet
    • 400 g  wokgrønnsaker, fryste
    • 0,5 ts  kinesisk fem krydder
    • 0,5 dl  fiskebuljong
    • 0,5 dl  soyasaus
    • 1 dl  Hong Kong saus, på glass
    • 2 ss  sesamfrø
    • salt og pepper

    [/starlist]

    Tilbehør

    [starlist]

    • Ris

    [/starlist]

    Fremgangsmåte

    1. Sett stekeovnen på 180 grader.
    2. Legg grønnsaker i en smurt ildfast form og dryss litt salt, pepper og fem-krydder over.
    3. Legg ørretfilet over.
    4. Bland sammen fiskebuljong, soyasaus og Hong Kong-saus. Fordel blandingen over ørreten, og dryss sesamfrø på toppen.
    5. Stek ca. 10 minutter.

    Kilde: Godfisk

    Hookedhttps://www.hooked.no
    Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

    Latest articles

    Related articles